Straalmachines

Turbotechnica

Turbotecnica is al meer dan 30 jaar actief en heeft zich zo ontwikkeld en gegroeid dat het nu onovertroffen is in zowel standaard als speciaal op maat gemaakte straalmachines en gritstraalsystemen.

Machineoverzicht

GAMMA – Rollenbaan straalmachine

Turbotecnica’s rollenbaan straalmachine is ontworpen om de optimale verwerkingsoplossing te zijn voor plaatwerk, profielen, buizen en structurele frames. Van middelgrote tot grote delen, welke volledig automatisch doorgevoerd worden. De werpwielen die worden gebruikt om het straalmiddel voort te stuwen, zijn aan de boven en onderzijde van de straalkamer gemonteerd en hun plaatsing is geoptimaliseerd om een ​​volledige dekking van het passerende materiaal te garanderen. Zodoende word een gelijkmatig egaal resultaat behaald en idem de spanningsverdeling. Waarbij residuen van de schurende werking van het straalmiddel worden verwijderd via een blaas- en borstelsysteem dat ervoor zorgt dat elk laatste spoor verdwenen is bij het verlaten van de machine.

Na overleg met onze ontwerpers kunt u besluiten om een ​​rollenbaan straalsysteem toe te voegen aan uw automatische behandelingslijnen, inclusief voorverwarmen, lak/coating en aanvoer- en transferapparatuur.

TC – Hangbaan doorloop straalmachine

 De TC Hangbaan doorloop straalmachine is ontworpen om middelgrote/grote werkstukken te behandelen die worden verwerkt door een transportband die bestaat uit een monorail-, dubbele rail- of liftsysteem, of door middel van draaistellen. Met een vrije in- uitvoer aan te passen naar elke situatie.

De straalwielen die worden gebruikt om het straalmiddel voort te stuwen, zijn aan weerszijden van de straalkamer gemonteerd en hun plaatsing is geoptimaliseerd om een ​​volledige dekking van het passerende materiaal te garanderen. Zodoende word een gelijkmatig egaal resultaat behaald en idem de spanningsverdeling. Het TC hangrailsysteem kan in lijn met een verf-/coatingsysteem worden geïnstalleerd.

DELTA – Hangbaan straalmachine / draaikamer straalmachine

 Onze DELTA hangbaan straalmachines / draaikamer straalmachines staan ​​bekend om hun extreme veelzijdigheid wat betreft hun toepassing en de grootte van de materialen die ze kunnen verwerken.

De haak waaraan de onderdelen worden opgehangen, wordt na handmatige of automatische plaatsing in de straalkamer om zijn eigen as gezwenkt en voor de straalwielen (aan één kant van de kamer) bewogen, waardoor alle oppervlakken binnen het bereik gelijkmatig worden behandeld.
Hiermee word een gelijkmatig egaal resultaat behaald en een gelijkmatige spanningsverdeling.

ALFA – Draaitafel straalmachine

 Met de solide ervaring die we hebben opgedaan in de industrie, zijn we in staat praktische, kosteneffectieve en veelzijdige draaitafel straalmachines te produceren. Een compacte oplossing met optimaal resultaat.

Onze draaitafel straalmachines zijn ideaal voor het behandelen van symmetrische componenten zoals tandwielen, motorschijven, assen, matrijzen en turbines en kunnen worden aangepast met magnetische scheiders die handig zijn voor ontzandingsoperaties.

TB Tuimelband straalmachine

 Turbotecnica Tuimelband straalmachines zijn ontworpen als de ideale verwerkingsoplossing voor stalen, aluminium, messing, zamak, gietijzer of bronzen onderdelen en voor het ontbramen van thermohardende kunststoffen.

Door gebruik te maken van het handige digitale bedieningselementen om de snelheid van het straalwiel en de band aan te passen aan het type materiaal dat wordt behandeld, garanderen onze kogelstraalsystemen hoge prestaties zonder het risico dat onderdelen tegen elkaar kapot stoten of wrijven.

De voordelen van de nieuwste generatie technologie

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de TB G rubberen tuimelband straalmachine het mogelijk de onderdelen binnen te tuimelen, waardoor een gelijkmatige straaldekking van alle oppervlakken wordt gegarandeerd. De stalen tuimelband in de TB A-modellen is ten opzichte van de TB G ontworpen om uitstekende slijtvastheid te bieden en tegelijkertijd een hoog draagvermogen te leveren.

NTOR Banddoorloop straalmachine

 Turbotecnica straalmachines met transportband zijn uitgerust met een slijtvast draadgaas welke een grove maaswijdte heeft en zo is ontworpen en geconstrueerd om schaduwwerking tot een minimum te beperken. De producten worden automatisch door de machine getransporteerd en is voorzien van een speciale blaasinrichting bij de uitgangszijde, dat dient om alle sporen van straalmiddel en materiaal van het behandelde oppervlak te verwijderen.

Onze banddoorloop straalinstallaties zijn er ook in uitvoeringen speciaal ontworpen voor het optimaal bewerken van o.a. kunst- en natuursteen zoals graniet, marmer of beton, met extra krachtige stofafzuiging en hogedrukreinigers om de materialen te reinigen na behandeling.

Draadgaasband straalmachines of slijtvast rubber
Perfect voor het afwerken van gegoten en geperste onderdelen of voor het ontbramen van vlamgesneden plaatstaal, de NTOR Wire Belt Conveyor Blast Machine kan worden uitgerust met maximaal 8 straalwielen om ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste details perfect worden behandeld.