Verkoop

Slijpen en ontbramen

Bent u op zoek naar een slijp- en of ontbraammachine? Neem dan contact met ons op! Wij zijn de officiële partner van Timesavers International.
Vind de juiste tijdbesparende oplossing voor ontbramen, precisieslijpen en kanten afronden in de hoogste kwaliteit. Wij zorgen voor u over de grenzen heen in Noord-Nederland en Noord-Duitsland.

Ongeacht of u uw productiecapaciteit wilt uitbreiden, verbeteren of automatiseren, u kunt altijd contact met ons opnemen voor een tijdstudie en of Return On Investment calculatie. Een demonstratie met uw eigen producten kan op elk moment bij ons, onze partners of bestaande klanten worden uitgevoerd.

Trilafwerking

Pers Group is het toonaangevende bedrijf in de Scandinavische regio met uitgebreide kennis en expertise in ontbramen en polijsten, het bedrijf werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door Georg Pers.

In de afgelopen 20 jaar heeft Pers een grote expertise ontwikkeld in het ontbramen en polijsten van werkstukken in aluminium, staal, roestvrij staal en andere metaallegeringen, alsook in kunststoffen.

Media en compounds kunnen ook bij ons worden betrokken, aangezien Pers samenwerkt met de grootste leveranciers hiervan en de machines levert om de beste en meest kosteneffectieve resultaten voor onze klanten te bereiken.

Afzuigsystemen

Na een intensieve inwerkfase zijn we nu een sterke partner van ABSAUGWERK op het gebied van verkoop, montage, reparatie en onderhoud. ABSAUGWERK staat voor hoogwaardige afzuigoplossingen voor de maakindustrie ter bescherming van mens, machine en milieu. Met de systemen van ABSAUGWERK zijn werkplekken veiliger en schoner. Op deze manier dragen ze niet alleen actief bij aan de bescherming van werknemers, maar verlengen ze ook de levensduur van machines en verminderen ze de milieuvervuiling aanzienlijk.

Poedercoating

Wij bieden advies, ontwikkeling, levering, montage en onderhoud van industriële poeder- en verf-installaties. In samenwerking met onze partner Emotech B.V. uit Enschede die sinds de oprichting in 1971 het aanspreekpunt is voor poedercoat-installaties is in Nederland. Aan ons heeft u een zeer professionele partner waar flexibiliteit en kwaliteit voorop staan.

Of het nu gaat om een nieuwe installatie of de aanpassing en verplaatsing van een bestaande installatie, wij beschikken over de nodige vaardigheden om aan uw eisen te voldoen en daarbij rekening te houden met milieu-, energie- en veiligheidsaspecten.